Articole & știri Evenimente

Ziua Mondiala a Bicicletei 2021: Bike Fest

Cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei, Pedallez împreună cu Ciclocurier își unesc forțele pentru a marca ziua de 3 iunie cu un program velo-cultural. Pentru a fi pe gustul tuturor bicicliștilor și biciclistelor din Timișoara, și nu numai, am pregătit o serie de acțiuni numai bune de bifat la început de vară: o pedalare de grup, un campionat de sprint, un film cu temă ciclistă, socializare cu fondatorii pedallez, toate pe o muzică antrenantă, numai bună de dat startul sezonului de vară!

Programul se va derula astfel: Ora 18:30, Start: Piața Libertății: pedalare de grup ghidată de ciclocurierii noștri de încredere. Finish: FABER (Spl. Peneș Curcanul 4-5);

De la ora 19:30, începe evenimentul velo-cultural la FABER
Campionat de sprint organizat de Reborn Sprints;
Proiecție film TBA;
Dj set Ar:en x Bibanu’;

Socializare, voie bună, în ritm alert sau lent, cum vă pică mai bine, informare despre obiectivele asociației nou înființate pedallez și despre planurile de viitor legate de viața velo din Timișoara.

Intrarea se face pe bază de donație pentru a sprijini activitățile asociației pedallez.

Detalii despre înscriere la campionat foarte curând! Allez! Allez! Condiții de intrare: pot participa cei vaccinați, care au test PCR sau antigen negativ, sau pot face dovada că au avut COVID-19 în ultimele 90 de zile.
#ziuamondialaabiciclete
i#worldcbicycleday
#pedallez#pedaleztimisoara

Similar Posts