Articole & știri

3 motive să alegi bicicleta în pandemie

Pe lângă bucuria sfârșitului de săptămână, vinerea aceasta pare foarte promițătoare! 🗣

Salutăm lansarea inițiativei “Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc” de către Ministerul Mediului. Credem că demararea și succesul unei astfel de campanii poate contribui semnificativ la calitatea vieții noastre, a tuturor participanților la trafic. 💚#vinereaverde

🚴‍♀️🚴Mai mult de atât, contextul pandemic ne-a motivat pe noi și prietenii Pedallez acum mai mult ca oricând să descoperim beneficiile folosirii bicicletei. Pe lângă distanța fizică ușor de păstrat pe bicicletă prin evitarea zonelor aglomerate, numărul în creștere al bicicletelor în oraș parcă fac aerul mai respirabil.

📣Dorim astfel să împărtășim cu voi 3 motive pentru care ne-a fost cu atât mai drag să pedalăm în această perioadă dificilă.

  1. Pe 2 roți e mai primăvară decât în mașină. 🌷
  2. Chiar și un pic de activitate fizică zilnică întărește sistemul imunitar.💪
  3. Mai mult soare înseamnă mai multă vitamina D sintetizată de organism. 🌞

De urmările pozitive putem garanta 100% din propria noastră experiență. Nu suntem nici primii, nici singurii, iar acest lucru ne motivează și mai mult:

https://www.theguardian.com/…/europe-cycling-post-covid…

https://www.agerpres.ro/…/europa-se-urca-pe-biciclete…

https://ecf.com/…/10-reasons-sign-cycling-during-pandemic

🤝Doar împreună putem trece peste această perioadă. Doar împreună putem decide ce aer vrem să respirăm atunci când vom putea ieși liniștiți din case. 🍃

Similar Posts